Welkom op de website van AUTO'S G.V.F SERVICE.


Bent u op zoek naar een tweedehandswagen ?
Dankzij jarenlange ervaring en een uitmuntend vakmanschap heeft AUTO'S G.V.F. SERVICE zijn naam in de omgeving meer dan waargemaakt en kan u in onze showroom dagelijks genieten van een ruim assortiment aan tweedehandswagens.


Verkoop en Verhuur van tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen. AUTO'S G.V.F. SERVICE heeft alles in huis om u een compleet pakket aan te bieden, uiteraard in combinatie met onze uitstekende kwaliteit en goede, bovenal snelle service.


In onze modern ingerichte werkplaats staat een team van ervaren en vakkundige monteurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan.


Zoek via het aanbod in het linkermenu naar uw droomwagen, u vindt er alle wagens die we op dit moment in voorraad hebben.


Auto's GVF Service,BEKIJK ONS VOLLEDIGE AANBOD
 
of selecteer een merk uit onderstaande lijst
Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie kunnen verschaffen over de wagen waarvoor u interesse heeft. Indien er via deze website rechtstreeks of onrechtstreeks adviezen worden gegeven voor het nemen van financiële of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen, dan worden deze adviezen zonder enige vorm van garantie gegeven en zonder dat Auto's G.V.F. Service hiervoor aansprakelijk kan gesteld worden.

Sommige op de site vermelde producten en data kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering en data. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid en zijn mede afhankelijk van uw scherminstellingen. De aangeboden informatie steunt op zorgvuldige analyse.

Auto's G.V.F. Service zal al het redelijke in het werk stellen om de fouten die haar worden gemeld te corrigeren. Auto's G.V.F. Service garandeert dan ook niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie noch het actueel karakter van deze informatie. Auto's G.V.F. Service is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn genomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens. Behoudens in geval van opzet kan Auto's G.V.F. Service niet verantwoordelijk worden gehouden voor vergissingen of onvolledige informatie noch ten aanzien van de gebruiker, noch ten aanzien van derden voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van kansen of voor eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, verzamelen, weergeven, redigeren, interpreteren, melden en verspreiden van informatie of data door middel van deze website. Zelfs indien Auto's G.V.F. Service gewaarschuwd werd voor zulke mogelijke schade.

De gebruiker erkent uitdrukkelijk op de hoogte te zijn dat de voormelde informatie lacunes of onnauwkeurigheden kan bevatten (waaronder typfouten) of verwijzingen naar producten die niet meer beschikbaar zijn en kan daarvoor geenszins Auto's G.V.F. Service in gebreke stellen.